Premiumglass – 1 liters

Svensktillverkad premiumglass där alla såser görs från grunden enligt glassmästarens recept. I produktionen håller vi fokus på svenska- och närodlade råvaror för att vi tycker att det gör glassen lite godare. Testa vår nyhet Gräddkola & saltlakrits. Klicka på bilderna för innehållsdeklaration och pressbild.

NYHET!
CHOKLADBOLL

GRÄDDKOLA
SALTLAKRITS

Ekologisk Premiumglass – 1 liters

Ekologiskt tillverkad premiumglass i våra storsäljande smaker. KRAV-märket visar att varan är producerad på ekologisk grund med extra höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. Klicka på bilderna för innehållsdeklaration och pressbild.

Laktosfri Premiumglass – 1 liters

Alvestaglass är en av pionjärerna inom laktosfri glass. Tillverkad med laktosfri grädde och mjölk och är minst lika god som vår premiumglass. Testa vår nyhet Gräddkola & chokladsås. Klicka på bilderna för innehållsdeklaration och pressbild.

Sorbet – 1 liters

Vår italienska sorbet är gjord med kärlek från Småland. Naturliga råvaror utan mjölk och knappt något fett (0,5%). Klicka på bilden för innehållsdeklaration och pressbild.

Mejerifri – 0,8 liter (NYHET)

Nu lanserar vi ”mejerifri” glass som är helt fri från animaliska fetter, baserad på kokos för krämigare konsistens och godare smak. Testa våra premiärprodukter Mango & Passion och Choklad med jordnötter. Klicka på bilderna för innehållsdeklaration och pressbild.

SOCKERFRI – 0,8 liter

Vår ”sockerfria glass” innehåller endast 0,5% sockerarter och är ett utmärkt alternativ till vanlig glass för diabetiker och för de som vill hålla sitt kolhydratintag på en riktigt låg nivå. Klicka på bilden för innehållsdeklaration och pressbild.