SORTIMENT

Premiumglass

1-liters
Innehållsförteckning ser du om du klickar på produktnamnet under bilden.

Ekologisk
Premiumglass

1-liters

Vår EKO Premiumglass produceras efter KRAV:s hårda regelverk kring ekologisk produktion, och är redan en av våra populäraste produkter! Med den positiva responsen så har vi självklart redan börjat prova fram nya smaker! Innehållsförteckning ser du om du klickar på produktnamnet under bilden.

SORBET

1-litersförpackningar
Vår Italienska sorbet är gjord med kärlek från Småland och naturliga råvaror, utan mjölk och knappt något fett (0,5 % fett). Innehållsförteckning ser du om du klickar på produktnamnet under bilden.

LAKTOSFRI

1-liters
Vi är den glasstillverkare som har flest smaker att välja på i det laktosfria sortimentet. Vår laktosfria glass görs på laktosfri grädde och mjölk och är precis lika god som vår Premiumglass! Innehållsförteckning ser du om du klickar på produktnamnet under bilden.

SOCKERFRI

0,8-liter
Vår “sockerfria glass” innehåller endast 0,5 procent sockerarter och är ett utmärkt alternativ till vanlig glass för diabetiker och de som vill hålla sitt kolhydratintag på en riktig låg nivå. Innehållsförteckning ser du om du klickar på produktnamnet under bilden.

MEJERIFRI

0,8-liter
Vår “mejerifria” är helt fri från animaliska fetter, baserad på kokos för krämigare konsistens och godare smak. Innehållsförteckning ser du om du klickar på produktnamnet under bilden.