Alvestaglass (egenutvecklat)
Svensktillverkad premiumglass direkt från fabriken där alla såser görs från grunden enligt glassmästarens recept. Här håller vi fokus på svenska- och närodlade råvaror för att vi tycker att det gör glassen lite godare. Tanken med vårt breda sortiment av premiumglass är att alla ska kunna hitta sin egen favorit. Därför har vi även laktosfri, mejerifri och sockerfri glass i vårt sortiment.

LOHILO (egenutvecklat)
Marknadens absolut bästa proteinglass utan tillsatt socker där smak och funktion möts på bästa sätt. Glass ska vara gott, nyttigare glass ska smaka precis lika bra och det tar vi fasta på med denna produkt. Strawberry White, Cookie Dough och Brownie tillhör favoriterna men dom får stark konkurrens av höstens nyheter Raspberry/Salty licorice och Limited Edition Swedish Fika Chokladboll. Perfekt för medvetna konsumenter som är noga med vad dom stoppar i sig.

Svenska Glassfabriken (egenutvecklat)
Utmanaren och uppstickaren i 2-liters segmentet. Vi presenterar fyra olika artiklar, Underbar Vanilj, Gräddkola & Choklad samt Tutti Frutti varav Underbar Vanilj även finns som laktosfri. Detta är helt enkelt riktigt bra glass till en ännu bättre peng. Inget kalas utan glass. 


JÄRNAGLASS (förvärvat varumärke)

Ekologiskt tillverkad lyxglass med fantastisk smak som får det att vattnas rejält i munnen. Här fokuserar vi på svenska smaker som jordgubb, hallon och blåbär. Till jul lanserar vi även en limiterad upplaga av saffransglass som passar perfekt till glöggminglet. 

BÄR HEM (förvärvat varumärke)
I de klassiska bär hem-boxarna kan du välja fritt bland ekologiska och KRAV-märkta bär som är färskfrysta. Vi fyller boxen med blåbär, jordgubbar, hallon, björnbär men även exotisk mango. Mixa och matcha som du själv önskar utefter dagens cravings. 

POP FRUITS (förvärvat varumärke)
Ett nyttigt och spännande komplement till traditionell glass. Från en perfekt mogen och nyplockad frukt, direkt på en pinne och till frysen. Laddad med naturliga vitaminer och antioxidanter, bara fräscha nyttigheter för alla åldrar.

BUBBIES (distributionsavtal)
Här pratar vi exklusivitet och superpremium i form av en unik produkt. Mochiglass som är inlindad i mjuk, söt deg. Det yttre lagret, mochin, är gjord av rismjöl och är sötad med naturliga ingredienser för en helt unik textur och smak. När du väl bitit igenom och smakat mochin kommer du till en premium-gräddglass, gjord på högkvalitativa ingredienser. Med välsmakande och spännande smaker är dessa små godbitar den perfekta desserten.

One Cake (distributionsavtal)
Frystårtarna av högsta kvalitet tillverkas av uppstickaren One Cake från Göteborg. Helt fria från nötter, gluten och palmolja så att fler kan njuta. 

NICK’S (tillverknings- och distributionsavtal)
Sveriges absolut gräddigaste glass utan tillsatt socker som passar lika bra för barnfamiljer som diabetiker och kaloriräknarna. Få glassar kan tävla med vår smakupplevelse, oavsett socker och kaloriinnehåll. Ingen annan i världen kan göra det med 76 kcal och 2.5 g (naturligt) socker per dl!