Bli delägare

Alvestaglass AB grundades 2008 med målsättningen att bli ett av de största glassbolagen i Norden genom att innovativt möta efterfrågan av nya smaker och typer av prisvärd glass. Alvestaglass AB är idag ett företag som utvecklar och tillverkar högkvalitativ glass med spännande smaker och skapar nya varumärken. Målgruppen är konsumenter med högre krav och distributionen sker via dagligvaruhandeln med egna säljare och fordon i hela Sverige. Via en nyemission 2016 äger Alvestaglass Partners Sweden AB 340.000 aktier motsvarande ca 28% av Alvestaglass AB.

Vill du bli delägare men missade emissionen? Alvestaglass handlas månadsvis på www.pepins.com/market som är världens första marknadsplats för crowdfundade bolag. Det är också Sveriges främsta marknadsplats för övriga onoterade aktier. Som medlem i Pepins har du tillgång till och kan köpa och sälja aktier i alla anslutna bolag på vår marknadsplats. Av de fyrtiotal bolag som handlas på Pepins kan du bland annat hitta Spiltan, Garpco, och Box Destilleri B.

Hans-JacobssonHans Jacobsson (f 1967 ), Styrelseordförande
Har varit Director of Finance and Supply chain på General Mills, Scandinavia AB, Partner i CR&T Ventures (riskkapitalbolag i Bure-sfären) och ansvarig för Corporate Finance på Bure IT/ Infomedia. Hans har även omfattande kompetens inom Fast Moving Consumer Goods (FMCG) sektorn. Dokumenterad erfarenhet av företagsförvärv och försäljningar, börsnoteringar och strukturafärer. Är idag VD för Rootfruit Scandinavia AB (noterat på Aktietorget), styrelseordförande i Zinzino (noterat på First North), styrelseledamot i Dalsspira Mejeri AB (noterat på Aktietorget) och i Nowa Kommunikation AB.


Anna Frick (f 1968), styrelseledamot
20 års erfarenhet som marknadsansvarig och konsult inom digital omställning, strategi och kommunikation såväl nationellt som internationellt. Har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm, fördjupning finansiering och marknadsföring. Är nuvarande styrelseledamot i Frisq Holding AB (publ), Fortnox AB (publ), LeoVegas AB (publ) och Odd Molly international (publ)  och Svea Ekonoi AB (publ) . Anna har tidigare varit VD i Oakwood Creative AB, styrelseledamot i Nordnet AB (publ) samt styrelseledamot och partner i Garbergs Reklambyrå AB.


Richard-HertvigRichard Hertvig (f 1985), styrelseledamot
Kombinerade studier på Handelshögskolan med att under somrarna driva två glassbarer i Växjö. Förvärvade 2008 Alvestaglass tillsammans med en kompanjon och är sedan dess bolagets VD.